top of page

Judith

Ik ben Judith, woon samen met mijn man Maurice, kinderen Marie en Kobus in Berkel-Enschot.

 

In 2016 ontdekte ik yoga: ik had rugklachten en kreeg het advies om pilates te volgen. Ik vergiste me in de lestijd en stapte per ongeluk een yogales binnen. Weerstand! Yoga: saai, zweverig, pfff. Er tussenuit knijpen was geen optie, dus besloot ik me er aan over te geven. Een uur later stapte ik als herboren naar buiten.

 

Ik voelde dat ik had geademd!

Ik voelde de energie in mijn lijf stromen!

En er was rust in mijn hoofd.

Die eerste, 'toevallige' les was de eerste stap op een fascinerend pad, dat me nog iedere dag dichter bij mezelf brengt.

En omdat ik meer over de yogafilosofie wilde weten en mijn practice wilde verdiepen, startte ik in 2020 met de opleiding 500hr allround hatha yogadocent bij Yogacentrum Tilburg. Inmiddels heeft het lesgeef-virus me te pakken en vind ik het fantastisch om anderen diezelfde balans tussen inspanning en ontspanning te laten ervaren.

Het verbinden van mensen vormt een rode draad in mijn leven: met zichzelf, met hun omgeving, team of organisatie.

Naast het geven van yogales werk ik met plezier als freelance communicatieadviseur en faciliteer ik (team)sessies op het gebied van strategie en innovatie. Zo verzorg ik regelmatig heidagen voor organisaties, onder andere met Lego Serious Play

 

P.S. En die rugklachten... die zijn verleden tijd!

"Mooiste moment van de les:
als de deelnemers na savasana met verwarde haren en volkomen ontspannen gezicht weer overeind komen."
IMG_7318 (2).JPG
bottom of page